Näitan kõiki 8 tulemust

Fraktsioneeritud kookosõli

6.20
Fraktsioneeritud kookosõli, see õli ei tahku ja on igal temperatuuril vedelas olekus. Õli pH 5,5. 100% looduslik. Hea kerge õli igapäevaseks kasutamiseks. Sobib eeterlike õlide lahjendamiseks ja on asendamatu kreemide ja keha suflee valmistamisel. Sisu: 100% kookosõli fraktsioneeritud INCI/sünonüümid: kaprüül / kapriintriglütseriid Päritolu: Kagu-Aasia Lõhn: peaaegu lõhnatu Värv: selge ekstraheerimine: fraktsioneeritud kookosõli saadakse pika ahelaga rasvhapete eemaldamisel looduslikust kookosõlist destilleerimise ja fraktsioneerimise protsessi. Erinevalt neitsi kookosõlist on sellest saadav õli ka toatemperatuuril vedel. Seda tüüpi kookosõli on väga stabiilne ja pika säilivusajaga. See seguneb hästi teiste õlidega ja on ülikerge. Ideaalne baasõli. Fraktsioneeritud kookosõli on suurepärane pehmendav (pehmendab nahka). See on kerge ja imendub kiiresti nahka. Nahk on hooldatud ja niisutatud, ilma et see oleks rasvane. Seda tüüpi kookosõli sobib ideaalselt näoõlidele, kuna seguneb hästi teiste õlidega, imendub hästi nahka ja niisutab poore ummistamata. Fraktsioneeritud kookosõli on väidetavalt suurepärane õli juuksehoolduseks ja sobib kõikidele juuksetüüpidele. See imendub hästi juuksesalku, toidab ja hooldab juukseid ning muudab teie lokid võrgutavaks. NB! Valmistades tooteid eeterlike õlidega on vaja kindlasti lisada eeterlike õlide oksüdeerumise vältimiseks kosmeetilist e-vitamiini. Looduslik kosmeetiline E-vitamiin Saadaval 100 ml, 300 ml  

Epsomi sool FCC / BP klass

5.008.90
Meie Epsomi vannisool on puhas magneesiumsulfaat ja seda on aastaid kasutatud toksiinide eemaldamiseks kehast. Kasulik magneesiumi  suurendamiseks kehas. Lisaks kasutatakse seda lihasvalude ja stressi leevendamiseks. Epsom sool täiesti erinev  kui lauasool. Kui Epsom sool lahustatakse vees, eraldab see magneesiumi ja sulfaadi ioone.                                                                                                                Kõige sagedamini kasutatakse Epsomi soola vannides, kus lahustatakse 1-2 tassi vannivees, vanni kestvus 12 minutit.
Suurepärane toime on ka kosmeetikavahendina- keha koorijana. Paljud inimesed, sealhulgas mõned tervishoiutöötajad, väidavad, et Epsom sool on terapeutiline ja kasutavad seda mitme haiguse alternatiivse ravina. Magneesium on kehas arvult neljas mineraal, millest esimene on kaltsium.
Vaata retsepte!

Valge salvei / SUUR

9.00
Valge salvei -suur Suurus pikkus 13- 14  cm x läbimõõt 4-4,5 cm Kaal grammides 45-60 g

Granaatõunaseemneõli

12.00
Orgaanilise granaatõuna seemneõli ainulaadne koostis * muudab selle taaselustavaks, taastavaks ja rahustavaks õliks. See kaitseb nahka vabade radikaalide eest ja rahustab punetusele kalduvat nahka. Sobib küpsele ja tundlikule nahale. Kasutatakse puhtana või koos teiste taimeõlidega/ baasõlidega. Kandke nahale (keha, nägu, silmaümbrus) ja masseerige täieliku imendumiseni. Võib kasutada ka juukseotstele. Omega 5 sisalduse tõttu kasutatakse orgaanilist granaatõunaseemneõli küpsele või kuivale nahale mõeldud toodetes, eriti näoõlides ja massaažiõlis. Sobib hästi orgaanilise kibuvitsaseemneõli Kibuvitsaseemneõli ja Frankincense eeterlik õliga Frankincense eeterlik õli. Kogus  50 ml Parim enne 03/ 23

Jojobaõli külmpressitud 200 ml

19.90
Simmondsia Chinensis külmpressitud  Nahka kaitsva ja hooldava toimega.Muudab naha siidiseks. Väga hea imenduvusega, sarnane naharasule. Niisutab ja pehmendab kuiva tundlikku nahka. Lahustab rasu, sobib akne raviks ja meigi eemaldamiseks. Aitab kuiva ja rasuse peanaha, psoriaasi ja ekseemi korral.  Hea tasakaalustav õli. Hea baasõli eeterlike õlide lahjendamiseks ja lõhnade valmistamiseks. Kogus: 200 ml parim enne 06/23  

Kameeliaseemneõli

14.00
Camellia oleifera (Teeseemneõli) Niisutab, hooldab, toidab Kerge, kiiresti imenduv õli, mis taastab nahka loomulikult. Sisaldab peamisi rasvhappeid, sealhulgas oomega-3 ja oomega-6. Lisaks A-, B-, C-, D- ja E-vitamiinid. Sellel on sarnane molekulmass ja koostis nagu rasul, mis on nahas loomulikult sisalduvas õlis. Imeline õli  kuiva, tuhmi, tundliku ja allergilise nahahoolduseks. Kameeliaseemneõli sobib hästi ka juustele ja ripsmetele Samad omadused, mis muudavad selle õli suurepäraseks nahale, muudavad selle suurepäraseks tooteks ka teie juustele ja küüntele. Olulised toitained ja happed, mis toidavad nahka, toidavad ja tugevdavad ka  juukseid ja ripsmeid. See aitab säilitada teie juuste valgustruktuuri ja vältida UV-kahjustusi. Sertifitseeritud orgaaniline Camellia Oleifera Seed Oil on Camellia oleifera seemnetest saadud külmpressitud õli. Kameeliaõli on Jaapanis naha- ja eriti juuksehoolduses kasutatud põlvkondade kaupa.
  • Sügav niisutus ja toitmine. Vitamiinid toidavad nahka uskumatult, jättes selle sametiseks.
  • Vähendab punetust ja põletiku.
  • Vähendab tumedaid laike, (hüperpigmentatsiooni)
  • Suurendab naha elastsus.
Kogus 100 ml Parim enne 05/23

Seesamiseemneõli

8.00
SESAMUM INDICUM SEED OIL Mahepõllumajanduslikult kasvatatud ja külmpressitud õli on India peamassaaži praktiseerijate seas populaarne. Meie seesamiseemneõli on Soil Associationi ja COSMOSe poolt sertifitseeritud orgaaniliseks. See ei ole mingil viisil rafineeritud, säilitades selle rikkaliku lõhnava lõhna puutumata. Mõned uuringud näitavad, et seesamiõli võib kaitsta UV-kiirte kahjustuste eest, mis võivad nahka kahjustada. See mõju on tõenäoliselt suuresti tingitud selle kõrgest antioksüdantide sisaldusest. Mitmed allikad väidavad, et seesamiõli võib olla hea looduslik päikesekaitsekreem ja sellel on loomulik SPF. Siiski on selle tõhususe kohta tugevate päikesekiirte eest kaitsmisel tehtud vähe uuringuid, seega on kõige parem kasutada päikesekaitsekreemi.  Sisaldab palju vitamiine, rauda, ​​kaltsiumi ja letsitiini. 
  • Antioksüdant.  Sellel on võime võidelda vabade radikaalide või ebastabiilsete molekulide tekitatud kahjustuste vastu, mis võivad kahjustada teie naha rakustruktuuri.
  • Antimikroobne. Võib hävitada kahjulikke mikroorganisme või peatada nende kasvu.
  • Põletikuvastane. Võib vähendada põletikku ja turset.
Kogus 100 ml Parim enne 02/ 23

Chiaseemneõli

14.00

Chia seemneõli | Sertifitseeritud orgaaniline Salvia Hispanica seemneõli

Sertifitseeritud orgaaniline chiaseemneõli on kogunud populaarsust nahahoolduses sügavniisutajana ja juuksehoolduses siidise ja läikiva läike lisamiseks. Lisaks nahale kasulike omaduste poolest, on see õli ka suurepäraseks koostisosaks kosmeetikatoodete koostisse lisamiseks, see õli on väga stabiilne ja ka oksüdatsioonikindel. Rasvhapete sisalduse tõttu kasutatakse seda tavaliselt niisutajates, silmakreemides, huuletoodetes ja  juuksehooldustoodetes.

Kogus 100 ml Parim enne 04/23
Ostukorv
Facebook Instagram
0 Soovnimekiri
0 items Ostukorv