aceite-esencial-eucalipto-azul-citriodora-10ml-pranarom
1991. aastal asutatud Pranarômi laboratoorium on spetsialiseerunud teaduslikule ja meditsiinilisele aroomiteraapiale. Laboratooriumi rajaja Dominique Baudox on maailmakuulus farmatseut ja aromatoloog, kes on kirjutanud mitmeid aroomiteraapia alaseid raamatuid.

” 20 aasta jooksul on meie firma teadlased reisinud kogu maailmas, et leida parimat toorainet ja jagada meie hindamatuid kogemusi. Oleme veendunud, et kindlaks määratud kemotüübiga eeterlikud õlid kuuluvad tulevikus tervise alustalade hulka. Pranarômi firma on aroomiteraapia etaloniks kogu maailmas.  Ja seda tänu meie jätkuvale kirele pakkuda inimkonnale parimaid taimede omadusi.

Pranarômist on tänaseks saanud turu liider just nende inimeste tõttu, kes on avastanud meie tooted ja taganud nende abil endale parema tervise. Minu sügav tänu kuulub kõigile neile inimestele, kes jagavad meiega meie kirge!”

Dominique Badoux

Pranarôm International Ltd tegevdirektor

Maailma tippklassi  eeterlikud õlid, lilleveed, baasõlid, taimetinktuurid Prantsusmaalt otse tootjalt.

  • Tooraineks kasutatakse mahepõllumajanduses kasvanud taimi, mis tagab selle, et eeterlik õli ei sisalda herbitsiide ega pestitsiide. Iga Florihana toode on kontrollitud.
  • Florihana AB märgistusega eeterlikku õli võib kasutada toidu maitsestamiseks, huulepalsamites ja hambapastades.
  • Destilleerimistehases kasutatakse ainulaadest tehnoloogiat aroomteraapia maailmas, mis võimaldab õlide väljatõmbamise auruga väga madalal temperatuuril.
  • Destilleerimistehase hoone on spetsiaalselt valmistatud puidus, et säiliks taimele sobilik keskkond.
  • Eeterlik õli on saadud botaaniliselt määratletud ja kontrollitud taimedest.

36270208_558717947855180_4735435992004034560_n
Plantes & Parfums on kirglik meeskonnalugu, mis on kirjutatud Provence’i südames üle 30 aasta. Looduse arm ümbritseb meid, selle tuled, selle parfüümid toidavad meie inspiratsiooni kogu aastaaja.

Kõik meie parfüümid on valmistatud, testitud ja valitud Prantsusmaal Grasse’is asuvate parfüümide poolt ning need on 100% looduslikud.

Plantes & Parfums pakub puuviljaseid, aromaatseid, lillelisi või isegi vürtsikaid noote – kõik vastavalt teie soovidele. See annab teie kodu igale toale uue, sooja ja ainulaadse atmosfääri.

Avastage meie kodulõhnade seast meie õrnalt ja naturaalselt lõhnavad küünlad, aga ka oma kodused parfüümid.

Valmistame ka lõhnavaid kimpusid, suurt hulka padjaparfüüme ja garderoobi parfüüme ning nende lõhnaainetega seotud hajureid, et anda teie interjöörile loomulik võlu.

90821679_1933456603446160_6546806808067964928_o
pure planet

Süda inimestele ja loodusele …

Planet Pure teeb kõik endast oleneva, et maailma natuke paremaks muuta. Ainult nii oleme päeva lõpuks tõesti rahul.

Planeedil Pure kurss seatud jätkusuutlikkusele. Ja mitte ainult sellepärast, et käivitasime 2011. aastal maailma esimese bioloogiliselt sertifitseeritud pesupesemisvahendi.

Oleme eriti uhked, et seadsime tunnustatud kvaliteedistandardite osas täiesti uued standardid – sealhulgas ka meie valitud turgudel asuvate tanklatega. Lisaks keskkonnaaspektile mängivad Planet Pure suurt rolli ka tervis ja kaasinimesed.

Tervis on süda

Sest see on kindlasti meie suurim vara: meie tervis! Ja sellepärast kasutatakse Planet Pure toodete tootmisel ainult orgaanilisi sertifitseeritud koostisosi – ilma lisaaineteta.

VitaJuwel  kristallidega tooted pakuvad võimalust nautida kristallivett ükskõik kus ja millal soovite. VitaJuwel kristallidega saad suurendada oma joogivee elujõudu loomulikul viisil samale tasemele kui puhas allikavesi. Klaasist kristallide hoidja on valminud käsitööna klaasipuhumis meistrite poolt ja see meetod on patenteeritud. Kõik kristallid on väga hoolikalt valitud ja klaasiks kasutatakse pliivaba boheemia klaasi. Tooted on valminud Saksamaal ja Austria alpides ning on maailmas ainulaadsed.

Kõik tooted on tunnustatud rahvusvaheliselt tuntud Jaapani teadlase Masaru Emoto poolt.

VitaJuwel kristallidega veelaadija eelised on, et kristalle ei ole vaja panna otse vette. Klaasist hoidja hoiab vett võimalike ohtude eest, mida võivad tekitada saastunud kristallid ja kristalli killud. Jääb ära aeganõudev kristallide puhastamine. Klaasist ümbris hoiab kristallid helgete ja säravatena. VitaJuwel on hügieeniline, mugav ja suurepärase disainiga patendeeritud toode.

vial_vitality_1000px